napelem

A Franklin Whole Home (FranklinWH) a jövő héten elindítja új aPower lakossági tárolási megoldását az Intersolarnál. A lítium-vas-foszfát akkumulátor névleges teljesítménye 13,6 kWh, és akár 15 egység is egymásra rakva, összesen 204 kWh.

Az egység az aGate intelligens vezérléssel, egy olyan BMS-rel rendelkezik, amely adaptív tanulási technológiát használ az összetett terhelési forgatókönyvek kezelésére. Ez lehetővé teszi, hogy megvédje a fő panelt, és integráljon három további nagy terhelést a háztulajdonos választása szerint. Felhasználóbarát alkalmazása arra készteti a lakástulajdonosokat, hogy szükség esetén módosítsák a fogyasztást, vagy adják vissza az áramot a hálózatba csúcsdíjasan.

A hatékony telepítéshez optimalizált aPower egylépéses „roll-and-lóg” kialakítása előre össze van szerelve. A FranklinWH-val az elektromos főpanelt nem kell frissíteni. Az aGate fejlett felügyelete segít a telepítőknek a hibák távolról történő azonosításában és megoldásában.

A Franklin Home Power megoldást 12 éves garancia és a DNV bankképességi jelentése támogatja.

„Összegyűjtöttük a tárolás és a teljesítményelektronika legokosabb elméit, hogy megtervezzünk egy olyan rendszert, amely a jövőbe is elviszi a lakástulajdonosokat” – mondja a FranklinWH vezérigazgatója, David Wang. „Rendszerünk jóval meghaladja a megbízható biztonsági mentésre vonatkozó mai elvárásokat. A konkurens rendszereknél több kritikus terhelést integrál beépített adaptív tanulási algoritmusokkal, hogy biztosítsa az otthoni kényelmet, intelligensebbé és teljesebbé téve a tárolást. ”

A FranklinWH nyilvános eseménynek ad otthont az Intersolarban január 13-án 10 órakor a 1059-es standon.

A klímasemlegesség eléréséhez a napelem kell. Napelem rendszert már napelem pályázat segítségével is telepíthet! A paneleket egyszerűen összehasonlíthatja a Tier-1 napelm lista segítségével.